Petbox
Bli medlem
Priser
Så fungerar det
Exempel
FAQ
Kundtjänst
Support
Kundtjänst
Betalningsvillkor
Returrätt
Registrera dig så här
Cookiepolicy
Privatlivspolitik
Avtalsvillkor

Bankinformation

Bank: Nykredit
Regnr: 5479
Kontonummer: 5102267
IBAN: DK4854790005102267
BICCODE/SWIFT: NYKBDKKK

Priser och frakt

Alla priser på hemsidan är angivna i svenska kronor, SEK, och inkluderar 25% moms.
Månadsprenumeration utgör 249 kr. Vi erbjuder leverans med PostNord till postombud (79 kr) eller egen adress (99 kr).
Vi tar inte ut några avgifter eller transaktionskostnader vid betalning med kreditkort.
PetBox accepterar Dankort, Dankort/Visa, Visa, Mastercard och med flera. Paypal och Mobilepay är på väg.

Vid betalning med kreditkort, sparar vi aldrig dina kreditkortsuppgifter och betalning sker via krypterad SSL enligt förordningarna för PBS. Transaktioner hanteras av WannaFind ApS.

Observera att det står Legaard IT/Petbox/UKBox/Beerbox på ditt kontoutdrag när vi har dragit beloppet.

Integritetspolicy

All information lagras på ett säkert sätt och är inte tillgänglig för tredje part. Information är endast tillgänglig för betrodda anställda hos PetBox
Data, bilder eller annan personlig information som PetBox tar del av, görs aldrig tillgänglig för tredje part och säljs inte vidare.
Vår registrering av personlig information sker uteslutande för att kunna leverera din produkt till dig.
När du beställer produkter hos PetBox, frågar vi efter ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress endast för att kunna bearbeta din beställning.
Ungdomar och barn som är yngre än 18 år kan endast köpa produkter med tillstånd av deras föräldrar eller förmyndare. Vi annullerar köp i händelse av fel.

Leveransvillkor

Alla angivna leveranstider avser arbetsdagar. PetBox skickar alltid produkter via PostNord. PetBox kan inte hållas ansvarig för eventuella leveransförsening som orsakats av transportföretaget.
PetBox levererar inte till utlandet.

Ingång av avtal

Vid köp måste avtalsvillkoren godkännas. Kunden uppmanas att läsa igenom avtalsvillkoren och göra sig införstådd med alla skyldigheter och rättigheter som inkluderas av avtalsvillkoret.
Ett köpeavtal är bindande när kunden tar emot en orderbekräftelse från PetBox. Orderbekräftelse skickas till den av kunden angivna e-postadressen.
Genom att klicka tillbaka-knappen kan eventuella skrivfel och produktbeställningar korrigeras innan köpet godkänns.
Vi visar dig en översikt av din beställning innan du ska godkänna den. På så sätt kan du säkerställa att all angiven information samt produktbeställning är korrekt.

Prenumeration och uppsägning

När du köper din första PetBox, registrerar du dig samtidigt för en löpande månatlig prenumeration. Prenumerationen ska sägas upp eller pausa senast den 20:e i given månad om du vill avsluta avtalet.
Detta kan du göra genom att logga in på din kundsida.
Du kan även skicka ett support ticket.
Om prenumeration påbörjas enligt särskilda erbjudanden eller rabattkoder, framgår prenumerations- och uppsägningsvillkor tydligt på beställningsformuläret.
Vill du säga upp avtalet i sin helhet, ska du bara skicka ett support ticket. Uppsägningar ska vara oss tillhanda senast den 20:e i given månad.

Om betalning misslyckas

Vid fel på betalkort eller om vi inte har möjlighet att dra avtalat belopp, skickas en standardfaktura till din e-postadress och eventuellt med vanlig post.

Ångerrätt

PetBox erbjuder alltid 14 dagars full returrätt som gäller från det datum då du mottar dina produkter.
Ångerrätten är endast giltig om produkterna returneras i samma skick och mängd som när du som kund mottog dem.
Ångerrätten ogiltigförklaras om produkten har använts eller behandlats på sådant sätt som uppenbart förringar produktens försäljningsvärde.
Eventuella kostnader som kan vara förknippade med returleverans av produkt ska uteslutande betalas av kund.
Om ångerrätten används uteslutande för att skada eller negativt påverka PetBox, ogiltigförklaras ångerrätten.
Ångerrätten gäller även när kund nekar att ta emot produkten hos post/postombud eller via annat leveranssätt.
Ångerrätten gäller även när kunden återlämnar produkten i person på vår fysiska adress efter föregående avtal.
Du kan inte använda dig av ångerrätten om din prenumeration har påbörjats. Din prenumeration anses för att vara påbörjad när din 14-dagars ångerrätt har upphört.

Läs mer om ångerrätt här

Retur

Vid retur av produkter, ska det alltid bifogas en kopia av den ursprungliga fakturan och information som förklarar om kunden vill returnera produkten och om betalning ska återbetalas.
Spara alltid kvitto vid retur.
Vid retur av produkter, står kund alltid för fraktkostnader.
Produkter som skickas i retur ska förpackas på ett skäligt sätt. Skadade returprodukter byts inte ut eller återbetalas om skadan har uppstått på grund av felaktig användning eller bristfällig förpackning vid retur.
PetBox handlägger returärenden i den följd som de når oss. Om du inte hör av oss inom 5 arbetsdagar, ber vi dig att kontakta oss.
Returprodukter skickas direkt till oss. Efterkrav accepteras inte.

Läs mer om retur här

Reklamation

Man har reklamationsrätt enligt köplagen under 24 månader för alla produkter. Reklamationsrätten innebär att kund kan klaga på produktfel eller -brister som har uppstått inom 24 månader från köp.
Fel eller brister får inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkt eller annan skadevållande hantering som har lett till fel / brist.
Reklamationer ska vara oss tillhanda inom rimlig tid från det att fel / brist har konstaterats med produkt.
Reklamationer som sker inom 2 månader anses för att vara inom rimlig tid.
Om reklamation är berättigad, kan kunden som konsument kräva omleverans av produkt så tillvida att omleverans inte leder till orimliga kostnader för leverantör eller om den på annat sätt inte kan genomföras.

Nöjdhetsgaranti

Fullt belåten eller pengarna tillbaka. Om du inte är nöjd med din PetBox, returnerar du bara den för att få en återbetalning av kostnaden för boxen. Du behöver bara stå för returfrakten. När vi har mottagit boxen, återbetalar vi hela beloppet. Bifoga vänligen en anteckning eller skicka ett e-postmeddelande med information om varför du inte är nöjd med din produkt. Det hjälper oss att förbättra den.

Returer skickas till nedanstående postadress. Returer accepteras endast om innehållet är intakt inom skäliga gränser. D.v.s. man får ha öppnat boxen, men det ursprungliga innehållet får inte ha några brister. Boxen ska returneras inom 14 dagar från det att man har mottagit den.

Rabattkoder och mer

Tillfälligtvis har vi kampanjerbjudanden med rabattkoder. En rabattkod kan endast användas 1 gång. Använder du en rabattkod, gäller rabatten alltså endast på den första PetBoxen. Därefter gäller normalpris för kommande PetBoxar.
En rabattkod får överföras till annan part.

Testpaket

PetBox har löpande kampanjerbjudanden med testpaket. Vid testpaket betalas ett kampanjpris för den första PetBoxen. Sedan löper prenumerationen till normalpris fram tills det att du säger upp eller pausar din PetBox. Testpaket erbjuds endast till nya kunder och maximalt ett testpaket per hushåll.

När du köper / registrerar dig för ett testpaket, registreras du automatiskt för månatlig leverans. Du ska säga upp eller pausa ditt konto innan den 20:e i given månad om du vill avsluta din prenumeration.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev erbjuds när en produkt beställs och kund registreras i vårt system. Registrering för nyhetsbrev erbjuds även på PetBox. Denna tjänst kan man alltid avsluta direkt via en länk i nyhetsbrevet eller på vår hemsida.

Upphovsrätt

Allt material på PetBox hemsida skyddas av upphovsrättsliga lagar och får inte utan föregående tillstånd delas eller kopieras. Allt material på PetBox hemsida tillhör PetBox och får inte reproduceras utan föregående tillstånd från PetBox.
Inga bilder eller texter som man tar del av från PetBox får reproduceras eller användas för reklam utan föregående tillstånd från PetBox.

Senast uppdaterad den 11/01/2018.
Petbox.se - Tømmerup Stationsvej 10 - 2770 Kastrup - Danmark - CVR 27331416 - SupportCopyright 2018 Petbox.se
Facebook Instagram Bliv ambassadør Cookiepolitik Privatlivspolitik Nyhetsbrev